CLIMATE DEMO THE HAGUE (NL) MAY 16 -- KLIMAAT OPTOCHT DEN HAAG 16 MEI

[Permalink]

16 may 2009

[There will be a demonstration for a better climate policy in The Hague on May 16 between 12 AM and 1 PM. It will start from the Malieveld and end at the entry to the government buildings on the Binnenhof. Participants can bring their own placards and letters to the Government, which will be collected and presented to a government representative.

Persbericht:

Klimaattocht Den Haag, Zaterdag 16 mei a.s 12-13 uur.

Op zaterdag 16 mei zal een klimaattocht gehouden worden door de binnenstad van Den Haag.

Verzameld wordt om 12 uur bij de poffertjeskraam op het Malieveld.

Om 12.15 uur vertrekt de stoet over de stoep richting Toernooiveld, Korte Voorhout, Lange Voorhout, Kneuterdijk, Lange Vijverberg, Lange Houtstraat naar het Plein waar op aankomst 12.45 uur- voor de ingang van het Binnenhof een speech gehouden zal worden met daarin een oproep aan de politiek om tot een radicaler klimaatbeleid te komen.

Ook zal aan een vertegenwoordiger(ster) van de regering een grote groene enveloppe worden aangeboden waarin vele kleine enveloppen van burgers zijn gedaan, waarin hun wensen en zorgen tav het klimaat en het klimaatbeleid van de regering verwoord zijn.

De manifestatie eindigt om 13 uur.

Het ligt in de bedoeling van de organisatoren om deze tocht nu –gezien de steeds maar ernstiger wordende situatie van het wereldwijde klimaat- regelmatig in Den Haag te houden.

Zelfgemaakte spandoeken en borden kunnen worden meegedragen.

Informatie: Hans Ouwejan, Climate Innovation Platform World Wide, 070-3235507, 06-46771319, E-mail: info@cipww.com


>>> Back to list